Pagina's

zondag 29 april 2012

2012 04 11 muziekavond bovenbouw Sint-Maartenscollege

Mijn specialiteit is onder andere het regelen van het geluid op muziekavonden voor onderwijs: werken met jonge muzikanten die weinig ervaring hebben en die je zo goed mogelijk moet begeleiden en versterken zodat het zo goed mogelijk klinkt. Heel dankbaar werk waarbij ik mijn achtergrond als techneut, muzikant en docent kan combineren! 

Buiten Maastricht zijn er niet veel scholen die mij kennen dus als je een school of instelling weet die dit soort dingen organiseren waarbij nu de hele avond een feedback te horen is die ten koste gaat van de presentaties....


Het Sint-Maartenscollege in Maastricht is een middelbare school waar in de bovenbouw muziek wordt aangeboden. Eens in het jaar presenteren de leerlingen hun kunnen. Dus niet helemaal onervaren deze keer. Sommige hebben al vaak gespeeld, voor anderen is het echter een van de eerste optredens. 
Het was een leuke avond met iets van 17 verschillende muzikale optredens. Klassikale stukken zoals Bohemian Rhapsody met driestemmig koor en instrumentatie maar ook veel individuele stukken. 
Ik heb een kleine selectie achter elkaar gezet. Hannah speelt Kyteman, Mart een fragment van John Mayer en Valerie zingt een stukje van 'A team'
Een gezonde salade als maaltijd, bedankt Willie
Opbouw geluid
Geen opmerkingen:

Een reactie posten